Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Φεύγω!

Αυτό ήταν! Φεύγω! Πάω σπίτι μου!

Όχι πως τώρα δεν είμαι σπίτι μου, αλλά να… Τέτοιες μέρες, αλλιώς αυτό το σπίτι, αλλιώς το σπιτάκι που είναι οι γονείς μου και έχω μεγαλώσει. Στην πόλη που είναι όλη η οικογένεια μου, το φιλαράκι μου και η παρέα του τελευταίου εκεί χρόνου, το χωριό μου και τα παιδιά εκεί. Οι χιλιάδες αναμνήσεις μου στο κάτω κάτω!


Ξεκινάνε οι γιορτές και επίσημα για μένα! Διακοπές, ξεκούραση, διασκέδαση, οικογένεια, βόλτες είναι μερικά από αυτά που με περιμένουν! Δυο γονείς περιμένουν να με πάρουν αγκαλιά, αυτή την αγκαλιά που τόσο θέλω τον τελευταίο καιρό, και να ακούσουν από κοντά τα νέα μου, και μια ολόκληρη οικογένεια ακόμα από πίσω, με ένα ξαδελφάκι στην αναμονή για πολύ παιχνίδι! Ένα δέντρο περιμένει να στολιστεί κι ένα τζάκι στο χωριό να ανάψει! Για να μην πω για τα καθημερινά οικογενειακά, μεθυστικά τραπέζια με το σπιτικό φαγητό και τα γλυκά!!! Μια παρέα που ξέρει να περνάει τέλεια, να γελάει πολύ και να διασκεδάζει και ένα φιλαράκι να πούμε τα νέα μας, που μπορεί να είδα πριν λίγο καιρό, αλλά ξέρω πως θα είναι πολλά!


Κι όμως κάτι μέσα μου με φοβίζει… Έχω ένα τεράστιο χαμόγελο που θα πάω στην οικογένεια μου, αλλά κάτι δεν είναι καλά μέσα μου… Έχω έναν φόβο που δεν ξέρω που οφείλεται… Λέω πως είναι φόβος για την εξέταση που θα κάνω, αλλά δε νομίζω… Μάλλον είναι φόβος πως θα απογοητευτώ… Όλοι τα Χριστούγεννα είναι πιο δεμένοι και φοβάμαι πως θα φανεί πάλι το κενό, η απόσταση, η διαφορά μου με αυτή την παρέα… Κάτι που το καλοκαίρι είχα διώξει, αλλά σα να γυρνάει πάλι… Είναι οι μέρες, είναι το ότι εδώ έχω αρχίσει να έρχομαι πιο κοντά με κάποιους και φοβάμαι πως θα είναι πιο έντονο, το ότι έβλεπα την κολλητή μου, τόσο ανυπόμονη να δει τα παιδιά και φοβάμαι πως πάλι εγώ θα χαθώ… Αλήθεια δεν ξέρω τι είναι… Ίσως λίγο από όλα... Μα για αυτό που έχω μέσα μου δεν είπα σε κανένα! Ούτε σε μένα! Δεν θα του δώσω βάση για να φύγει… Πάω με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, γιατί ότι και να είναι θα δω την οικογένεια μου και θα πάρω επιτέλους μια αγκαλιά που ζητούσα μήνες πριν!!!



Και επειδή είναι γνωστό πως Ρόδο ίντερνετ δεν έχω, για τις επόμενες 20 περίπου μερούλες δηλώνω πως βρίσκομαι σε διακοπές! Γιατί σιγά μην κάθομαι να σκάω για το ίντερνετ! Θα έχω άλλα πράγματα να κάνω!


Εύχομαι για όλους σας τα καλύτερα!!! Να περάσετε αυτές τις γιορτές όπως ονειρεύεστε!!! Ο καινούργιος χρόνος να σας βρει με υγεία, αγάπη και ένα βαθύ χαμόγελο στα χείλη! Ευχές για όλο τον κόσμο, μέσα από μια καρδιά…


18 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

Kαλά να περάσεις
(που θα περάσεις δηλαδή).

Μη φοβάσαι τίποτα. Τα Χριστούγεννα από μόνα τους, τρομάζουν λίγο όσους ειναι λίγο ευαισθητοι, αλλά, εσύ, μέσα στην αγκαλιά της οικογένειας δεν εχεις φόβο.

Ολες μου τις ευχές σου στέλνω, ξεκουράσου, διασκέδασε κι όταν με το καλό επιστρέψεις, μας τα λες όλα :))

πολλά πολλά φιλιά :)))

κι ευχές xxxx

Skouliki είπε...

χρονια πολλα μωρακι να περασεις ομορφα

φιλια και καλη ξεκουραση

Xristos είπε...

Μerry Christmas and a happy New Year..
Να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!!

iLiAs είπε...

Όλα θα είναι μια χαρά ονειροκόριτσο!..να περάσεις τέλεια, ονειρεμένα τις γιορτές, να είσαι καλά!

πνευμα είπε...

Σου εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και να περάσεις πόλυ πολύ όμορφα.

Ένα πνεύμα

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ φεύγω! Πάω "σπίτι μου";; Μάλλον όχι... Εδω είναι το σπίτι μου και η μιση μου οικογενεια αλλά όλο το σόι της μαμας είναι αθηνα. Θα πάω! Σε 9 μέρες θα είμαι εκεί! Θα τους δω! Θα έχω αγκαλιές απ' τη γιαγιά μου, χαμόγελα απ' τις θείες μου και πολύ παιχνίδι με τα ξαδελφάκια μου. Φιλίες στην Αθήνα δεν εχω εκτός απο ένα ατομο που εχω πολύ καιρο να δω και θέλω τόσο μα τόσο πολύ να το δω! Είμαι απιστευτα χαρούμενη που θα πάω! Μετράω τις μέρες με μεγαλη ανυπομονησία!!!
Ελπίζω να περάσεις τέλεια και να αποβάλεις αυτό το φόβο γιατί δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Όλα είναι στο μυαλό σου!
Καλές γιορτές να έχουμε!

Cinderelen είπε...

Αχ, καλή μου dreamgirl, καλά να περάσεις και να παίξεις πολύ με το ξαδελφάκι που περιμένει, χεχε :P
Σοβαρά, να περάσεις όμορφα, οικογενειακά και φιλικά, σου εύχομαι ό,τι θέλεις για τον καινούριο χρόνο να πραγματοποιηθεί. Χαρούμενα Χριστούγεννα με πολλή αγάπη από όλους τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε προσέχουν.
Πολλά φιλιά κι ευχές από μένα.
Να είσαι καλά, και να σε βρει ο καινούριος χρόνος με το πιο όμορφο χαμόγελό σου ζωγραφισμένο στα χείλη :)

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

^^

Σπύρος είπε...

KAΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕ ΣΕΥΧΕς ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ...πολλα φιλια :)

If...ιγένεια είπε...

Να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλά να περάσεις γλυκιά μου.Καλά Χριστούγεννα και καλες γιορτές.

par...alogos είπε...

Αφού πάνω δεν έχεις internet τώρα που βλέπεις το σχόλιο είναι πια 2008 και προφανώς δεν έγινε ούτε και φέτος η συντέλια του κόσμου. Οπότε ευτυχισμένο το 2008!!!

Ανώνυμος είπε...

Have yourself a merry little christmas! :)

iLiAs είπε...

Χρόνια πολλά, να εχεις υγεία και χαρά εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα! :)

Giorgio είπε...

Dreamgirl μου,
Χρόνια Πολλά!!!Χαρούμενα Χριστούγεννα...!Υγεία χαρά και ευτυχία!!!Τις καλύτερες ευχές μου!!!

Αλήθεια με ποιον/ους ήρθες κοντά τον τελευταίο καιρό???Θα σε ανακρίνω όταν θα τα πούμε από κοντα!!Δεν ξέρω πότε θα δεις το σχόλιο μου αλλά ελπίζω να περνάς τέλεια...!:)))

If...ιγένεια είπε...

Χρόνια σου πολλά με υγεία, αγάπη και ότι επιθυμείς να το πάθεις.. :)

iLiAs είπε...

Να έχεις ένα ονειρεμένο 2008, γεμάτο υγεία, ευτυχία, πολλά χαμόγελα!
Να είσαι καλά! :)

Σκορπινα είπε...

Εύχομαι να πέρασες τέλεια στη Ρόδο...
Να έχεις έναν υπέροχο χρόνο, γεμάτο με αγκαλιές και αγάπη...

Φιλιά

Dreamgirl είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! Ελπίζω να περάσατε όλοι υπέροχα στις γιορτές, το 2008 να μπήκε με τον καλύτερο τρόπο και να είναι μια ονειρεμένη χρονιά!!!