Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Παρεξήγηση;


Γεια σας!
Καιρό έχω να γράψω εδώ, ε;
Εδώ και μέρες σκέφτομαι να κάνω αυτή την ανάρτηση, αλλά είχα πρόβλημα με το ιντερνετ αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να διαβάζετε ακόμα αυτό το ιστολόγιο, αλλά εγώ θα το γράψω.
Δεν ξέρω ποιοι από τους παλιούς αναγνώστες το θυμούνται, αλλά μια εποχή είχα ανοίξει ακόμα ένα ιστολόγιο. Μαζί με την κολλητή μου, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα ιστολόγιο, στο οποίο θα γράφαμε τις ιστορίες από τη φοιτητική μας ζωή. Έφτιαξα λοιπόν από αυτό το λογαριασμό άλλο ένα ιστολόγιο και το ονομάσαμε «το ημερολόγιο δύο φοιτητριών».
Ετοιμάζαμε μαζί με την κολλητή μου τις ιστορίες και εγώ τις έγραφα. Όμως η αναδρομή στο παρελθόν, για να έχουμε το ημερολόγιο με χρονική σειρά, δεν μας έκανε καλό εκείνη την περίοδο. Έτσι το ιστολόγιο εκείνο έκλεισε.
Εγώ μιας που το είχα, αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ. Έτσι εκείνο το ιστολόγιο, αποφάσισα να το κάνω κάτι σαν το πρόχειρο μου, στο οποίο είχα πρόσβαση μόνο εγώ. Που λέτε, έκανα εκεί τα πειράματα μου και επίσης έφτιαξα εκεί τις λίστες με τις σελίδες και τα ιστολόγια που παρακολουθώ.
Επειδή όπως ξέρετε είμαι λίγο άσχετη από το όλο σύστημα του ιντερνετ, δεν είχα ιδέα πως κάποιος μπορεί να δει πως πήγα εγώ στη σελίδα του. Αυτό το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες. Μπαίνοντας από εκείνη τη σελίδα στα ιστολόγια που μου αρέσουν και τα παρακολουθώ δεν το κάνω προσπαθώντας να κρυφτώ, έχοντας το κλειδωμένο. Το κάνω καθαρά για δική μου διευκόλυνση, αφού οι σελίδες που παρακολουθώ, είτε προσωπικές, είτε ενημερωτικές είναι πολλές.
Το ημερολόγιο δύο φοιτητριών ( ή two-students-diary.blogspot.com) είναι λοιπόν δικό μου ιστολόγιο. Συγγνώμη για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν από το κλείδωμα του, αλλά δεν υπάρχει κάτι να δείτε εκεί μέσα.

(Παρεμπιπτόντως, σας υπόσχομαι φωτογραφική ανάρτηση σύντομα, για όσους με διαβάζετε ακόμα)

6 σχόλια:

par...alogos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Εξύμνoς είπε...

:DDD Χαχα!!! Μάλιστα!!!

Καταρχήν δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση!!! Προφανώς διάβασες δυο ποστάκια που έκανα πριν από λίγες μέρες!!

Στο πόστ που μου σχολίασες "Ανακοίνωση" πραγματικά έβλεπα τις επισκέψεις απο το two-students εκεί και με τιμούσε πολύ η συχνή επισκεψιμότητα που έβλεπα!! Με όλη την καλή διάθεση λοιπόν έκανα αυτό το πόστ χωρίς να ξέρω για τί ακριβώς πρόκειται...!!


Ελπίζω να μην θεώρησες ότι ένα από τα επόμενα πόστ που με τίτλο "Όποιος έχει τη μύγα" ήταν για εσένα!! Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μου άτομο που σκέφτεται λίγο περίεργα... Σε καμία περίπτωση για εσένα ούτε τον ιδιοκτήτη του two-students που δεν ήξερα ποιός είναι καν!

Υ.Γ. Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί! Θα συνεχίσεις να γράφεις εδώ?? Θα περιμένω το φωτοποστ πως και πως!!

Να περνάς πολύ πολύ καλά και θα τα λέμε!!!

Dreamgirl είπε...

@par...alogos: Πότε μίλησες εσύ; :Ρ

@Εξύμνoς: Βασικά αυτό το ποστ το έκανα με αφορμή το δικό σου και όχι σαν απάντηση σε αυτό. Σκέφτηκα πως αν είχα κι εγώ επισκέψεις από κάποιον που δεν γνώριζα, θα ήθελα να μάθω ποιος είναι. Από καθαρή περιέργεια και τίποτα παραπάνω, όπως μάλλον κι εσύ και όλοι. Κι έτσι μιας που ανακάλυψα πως αυτοί που ασχολούνται με το ίντερνετ μπορούν να δουν την άλλη διεύθυνση, σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να πω ποια είμαι.
Αυτό το ποστ ήταν τόσο για σένα, όσο και για τους τυχόν άλλους, που δεν έγραψαν τίποτα στα μπλοκ τους, αλλά είχαν την περιέργεια.

Όσο για αυτό το μπλοκ ποτέ δεν έπαψε να λειτουργεί, απλώς υπολειτουργεί εδώ και χρόνια :Ρ
Κυρίως βάζω φωτογραφίες πλέον ή πιο σπάνια καμιά φοιτητική ιστορία.

iLiAs είπε...

γεια σου ονειροκοριτσο!! :)

να εισαι καλά!! :)

iLiAs είπε...

..αργησες να ξαναγραψεις! :)

iLiAs είπε...

καλη χρονια..ολα να σου πανε καλα :)