Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Τελευταίο και επετειακό...

Είναι αστείο που είμαι πιο χάλια από ποτέ, από κάτι που όχι μόνο δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά ούτε καν με κάποιον κοντινό μου άνθρωπο…

Είναι αστείο που είμαι πιο δυνατή από ποτέ μέσα μου, λόγο του παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να το χαρώ καθόλου… λόγο του παραπάνω!



Και για να πω και κάτι για το οποίο μπορώ να μιλήσω, αφού για τα παραπάνω καταλάβατε πολύ καλά πως δεν θα πάρετε μισή κουβέντα παραπάνω από μένα (και μη φανταστείτε, και οι έξω μπορεί να ξέρουν για τι μιλάω, αλλά δεν ξέρουν τι εννοώ) είναι αστείο που έκανα ό,τι μπορούσα για να κρατήσω το blog αυτό, αλλά τελικά το blog δεν με κρατάει καθόλου!

Αυτή τη φορά κλείνει… πραγματικά. Όχι σαν την άλλη φορά, βιαστικά, ξαφνικά, χωρίς λόγο και εξαφανίζοντας τα πάντα. Σιγά-σιγά, όπως μπορείτε να δείτε, εμφανίζονται και τα παλιά postάκια μου. Όσα μπορούν τουλάχιστον, αφού πλέον είναι κοινό μυστικό πως την άλλη φορά έκλεισε εξαιτίας μιας ξαφνικής "ανακάλυψης".

Ίσως αυτή τη στιγμή να μην ένιωθα έτσι κάθε φορά που έρχομαι να γράψω, αν δεν είχε γίνει η "ανακάλυψη", αλλά νομίζω πως το κενό εμφανιζόταν από πριν. Ο λόγος που δεν ήθελα να φύγω από εδώ ήταν για να μην χάσω εσάς. Σας συνήθισα. Περίμενα να δω τα σχόλια συγκεκριμένων σε συγκεκριμένο post. Δεν έγραφα πλέον γενικά όπως στην αρχή, αλλά για εσάς. Σκεφτόμουν πως έπρεπε να δώσω παρόν, πως έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα.

Φοβήθηκα να φύγω από εδώ γιατί θα έχανα αυτό που έχω εδώ, την παρέα. Δεν μπορώ να μείνω εδώ, γιατί έχασα αυτό που είχα εδώ, την ελευθερία στην έκφραση. Πήγα αλλού, μα δεν μπορώ να πω που, μη γίνει και η καινούργια "ανακάλυψη". Δεν χρησιμοποιώ καν εκείνον το λογαριασμό για να δώσω παρόν (όσοι με επισκέφτηκαν μαντεύουν το γιατί). Φωνάζω όμως πως πάω αλλού και αφήνω mail στο προφίλ για όποιον θέλει να με βρει. Γιατί εγώ σας θέλω όλους εκεί...

Κλείνοντας ένα χρόνο σήμερα, το blog αυτό κλείνει. Ίσως ένα δυο postάκια μια στο τόσο, να διαφημίσω τη Ρόδο, μιας και οι φωτογραφίες είναι απαγορευμένες στον καινούργιο μου χώρο. Ίσως κανένα τραγουδάκι ή στιχάκια να ανεβαίνει η διάθεση ή κάτι που διάβασα ή άκουσα και θεωρώ χρήσιμο να μοιραστώ. Άτε και κανένα παιχνιδάκι. Επειδή όπως είπα και πριν ήδη υπήρχαν κενά εδώ το καινούργιο blog δεν είναι η συνέχεια αυτού, αλλά κάτι τελείως καινούργιο. Είναι μια τελευταία προσπάθεια να δω αν με κρατάει τελικά ακόμα η blogόσφαιρα ή αν κέρδισα ότι ήταν να κερδίσω από εδώ, τα περίσσοτερα έξω από εδώ, και δεν έχω να κάνω τίποτα παραπάνω. Είναι μια ανοιχτή πόρτα για κάθε περίπτωση. Για τώρα, για αργότερα, για πολύ αργότερα, για όποτε θελήσω, θέλω να νοιώθω πως έχω μια πόρτα ανοιχτή να με περιμένει, αφού εδώ η πόρτα έκλεισε βιαστικά και βίαια.

Και ενημερωτικά αύριο φεύγω για 3 μερούλες, επιστρέφω για μισή και πάω Ρόδο. Οπότε όπως καταλαβαίνεται για το υπόλοιπο καλοκαίρι θα είμαι χαμένη. Οπότε ξανά κοντά σας από Σεπτέμβρη, γιατί είτε συνεχίσω είτε όχι, εσάς θα σας βλέπω. Μα δεν ξαναλέω, φεύγω, μένω, χάνομαι… Άλλωστε οι εποχές φωνάζουν πότε βρίσκομαι που κατά κανόνα.

Τεράστιο post, αλλά τελευταίο και επετειακό και είχα να πω πολλά. Έχω να πω κι άλλα, αλλά είπαμε αυτή η πόρτα έκλεισε βίαια... Αν και για επετειακό είχα ετοιμάσει κάτι άλλο, εδώ και καιρό… Κρίμα… Ίσως το βάλω κάτω από αυτό πριν φύγω. Μην αγχωθείτε που θα είναι και εκείνο μεγάλο, αν θέλετε χρόνος θα υπάρχει να το δείτε, αφού δεν θα υπάρξει κανένα άλλο, καινούργιο post.



23 σχόλια:

par...alogos είπε...

Να μπαίνεις που και που να σου παίζω μουσική...
Όπως παλιά ονειροκόριτσό μου :)

Dreamgirl είπε...

@par...alogos: Δεν φεύγω, απλά μετακομίζω... Για αυτό έβαλα και το mail.
Όσο για τις μουσικές σου, ξέρεις πως μου αρέσουν και τις κυνηγάω όταν ξέρω πως παίζεις ;)

Xristos είπε...

Καλή αντάμωση από αλλού...

Dreamgirl είπε...

@Xristos: Εσένα σου έχω αφήσει κι ένα σχολιάκι από τον άλλο λογαριασμό για αν θες...

iLiAs είπε...

..να είσαι καλά ονειροκόριτσο, να προσέχεις! ακούς?
Να περνάς όμορφα :)

ILive2LoveMe είπε...

Να είσαι καλά , και να περνάς υπέροχα. Δεν ξέρω τους λόγους ,που κλείνεις αυτό εδώ, πάντως εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να χαθούμε. Όσο για τη 'λογοκρισία', πιστεύω πως ο κάθε ένας έχει δικαιώμα να αλλάξει σελίδα, οπότε ότι δεν τους αρέσει ας μη το διαβάζουν.
Να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι, και να μην βάζεις τον εαυτό σου σε καμιά διαδικασία που θα σου φέρνει άγχος και πόνο όσο μπορείς τουλάχιστον.
Φιλιά πολλά γλυκιά μου.

Xristos είπε...

Ναι, ναι, το είδα το σχολιάκι από τον άλλο λογαριασμό...θα είμαι ΚΑΙ εκεί...

Dreamgirl είπε...

@iLiAs: προσέχω, προσέχω :)
Να περνάς κι εσύ καλά! :)
Καλή βδομάδα!

@ILive2LoveMe: Το θέμα είναι πως εκείνοι θέλουν να διαβάσουν, αλλά δεν θέλω εγώ...
Αφού θες στείλε μου mail και θα απαντήσω όταν βρω ιντερνετ. Θα δω κι εγώ στη σελίδα σου αν έχεις κάποιο να σου στείλω εγώ.
Να έχεις κι εσύ ένα υπέροχο καλοκαίρι!
Καλή βδομάδα! :)

@Xristos: Θα σε περιμένω κι εκεί :)

Εξύμνoς είπε...

Κι εμεις σε συνηθισαμε και δεν γινεται μας φυγεις ετσι! Σε ακολουθουμε! ΧΧΧ

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλή μου... σε σκέφτομαι σήμερα με τον μεγάλο σεισμό στην Ρόδο!!

να μην χαθείς....

Dreamgirl είπε...

@Εξύμνος: Εσύ μου το έδειξες :)

@"ζαχαρούλα..": Από το σεισμό γλυτώσαμε... Από τη φωτιά να δούμε...

Χάνομαι λίγο το καλοκαίρι και όποτε είμαι Ρόδο, γιατί δεν έχω ίντερνετ.

Dreamgirl είπε...

Η φωτιά έσβησε και όπως είπα χάθηκε το ποστ. Κάτι αναζωπυρώσεις έχουμε ακόμα αλλά τίποτα τραγικό... Ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τα σχόλια και την συμπαράσταση σας! :)

πνευμα είπε...

Τελευταίο...μέχρι το επόμενο!

Γιατί πιστεύω πως έχεις ακόμη πολλά να δώσεις!

Την καλημέρα μου

Μαριλένα είπε...

ό,τι καλυτερο εύχομαι.
αν θέλεις, ξέρεις που θα με βρεις :)

Dreamgirl είπε...

@πνευμα: Υπάρχουν επόμενα, αλλά όχι εδώ :)

@Μαριλενα: Ξέρω, ξέρω! Όπως κι εσύ ξέρεις που έχω πάει. Απλά τώρα καλοκαιράκι το ιντερνετ είναι σπάνιο ;)

If...ιγένεια είπε...

Θα σου πω ολα οσα ηθελα μεσω email.. Αρα δεν προλαβες να μου λειψεις, γιατι μολις σκεφτηκα οτι δεν θα σε ξαναδιαβασω, βρηκα την σανιδα email να πιαστω. Να σαι καλα μικρη μας..

Dreamgirl είπε...

@if.. ιγένεια: Απάντησα κι εγώ στο e-mail ;)

Έρση είπε...

Αχ κούκλα μου μπορεί να μην σου εγραφα σχόλια αλλά διαβαζα πάντα αυτά που έγραφες.... Σου στέλνω προσωπικό μνμ για την καινούρια σου κατοικία....Φιλιά

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλές και πολλές βουτιές!!!!!!!

φιλάκια ..... να περνάς καλά όπου κι αν είσαι!!!!!!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Κρίμα..μα πώς μπορείς να μας αφήνεις έτσι;;;; :(

Dreamgirl είπε...

@Έρση: Αν και καθυστεριμένα περίμενε την απάντηση μου... :)

@"ζαχαρούλα..": Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Καλά να περνάς κι εσύ! :)

@νικος: Δεν σας άφησα έτσιιι! Άφησα μαιλ να σας πω που πάω, για όποιον θέλει!

david santos είπε...

Great!!!
Congratulations.

Alex the Walker είπε...

Ελπίζω το νέο σου μπλογκ να είναι τόσο ονειρομπερδεμένο όσο κι αυτό.


Υ.Γ:
Σ' ευχαριστώ που με θυμάσαι...